Zaštitite se od sunca u velikom stilu

Zaštitite se od sunca u velikom stilu.

SUNČANE NAOČALE

Klasične sunčane naočale služe zaštiti Vašeg vida od štetnog UV zračenja. Uz to što su korisne imaju i estetsku ulogu te služe kao modni dodatak koji može naglasiti neku Vašu osobinu. U našoj ponudi možete pronaći klasične sunčane naočale s vrhunskom polarizirajućom optikom. Za one koji imaju potrebu za dioptrijskom korekcijom, neki modeli sunčanih naočala mogu se pretvoriti u dioptrijske sunčane naočale tako da se ne razlikuju od standardnih sunčanih naočala.

Saznaj više
Polarizirane sunčane naočale

POLARIZIRANE SUNČANE NAOČALE

Smanjuju bliještanje svjetla koje se odbija od površina poput snijega, mora ili pijeska. Upravo zbog tog svojstva polarizirajuće naočale poboljšavaju komfor i pružaju dodatnu sigurnost. Boje koje se nalaze u okolini čine se bogatijima i potpunijima. Posebno su pogodne ako živite aktivno, bavite se sportom ili drugim aktivnostima na otvorenom.

PDF POLARIZIRANE NAOČALE
Sunčane dioptrijske naočale

SUNČANE DIOPTRIJSKE NAOČALE

Preveliko izlaganje sunčevoj svjetlosti može izazvati nelagodu pri gledanju stoga se u takvim uvjetima preporučuje nošenje sunčanih naočala. Bez obzira nosite li obične ili dioptrijske naočale, potrebna je kvalitetna zaštita od jakog sunca i UV zraka kojima je vid izložen. Savjetujemo Vam sunčane dioptrijske naočale koje se vizualno ne razlikuju od običnih, no moguće ih je izraditi ovisno o prigodi u kojoj ih najčešće koristite (za vožnju automobila, bicikla, za plovidbu, razne sportove i mnoge druge prilike ovisno o Vašim željama i potrebama). Takve obojene leće mogu se ugraditi u gotovo sve vrste dioptrijskih i neke od sunčanih okvira.

Saznaj više
Sunčane naočale za djecu

SUNČANE NAOČALE ZA DJECU

Budući da se vid razvija do 12. godine, potrebno ga je zaštiti na odgovarajući način i informirati se o rizicima izlaganja dječjih očiju sunčevoj svjetlosti bez zaštite. Želite li svome djetetu osigurati kvalitetnu zaštitu vida od sunca, potražite savjet stručne osobe koja Vam može pomoći da odaberete najbolje za svoje dijete.

Naočale za sport

NAOČALE ZA SPORT

Bavite li se sportom, sportske naočale Vam mogu pomoći da zaštitite svoje oči od štetnog UV zračenja i mogućih ozljeda. Danas više od 60% sportaša nosi sportske naočale jer znaju da je bez dobre dinamičke vidne oštrine teže postići i održati koordinaciju. Nošenje sportskih naočala omogućuje Vam odličan pregled igre. Vanjski utjecaji poput vjetra, prašine, ranih udaraca i bliještanja smetaju Vašem vidu i mogu umanjiti Vaše rezultate. Sve se više razvija svijest o važnosti nošenja naočala prilikom bavljenja sportom. U optici Optomed možete pronaći više vrsta sportskih naočala, od onih za skijanje i tenis pa do naočala za ronjenje i kontaktne sportove.

Saznaj više
Drivewear naočalne leće

DRIVEWEAR NAOČALNE LEĆE

Sposobne su osjetiti i reagirati na različite uvjete osvjetljenja izvan i iza vjetrobranskog stakla vozila. Pružaju odgovarajuće vizualno rješenje za gotovo sve vremenske uvjete. Pružaju najbolju zaštitu od jake sunčeve svjetlosti s intenzivnim, zasljepljujućim odbljeskom do idealne vidljivosti kod oblačnog kao i kišnog vremena uz smanjenu vidljivost. Štite oči od odbljeska kroz svoje polarizacijsko djelovanje, a prilagođuju intenzitet zatamnjenja svojim fotoosjetljivim djelovanjem reagirajući na vidljivu i ultraljubičastu svjetlost.

Saznaj više

BRENDOVI

Ray Ban
Empori Armani
Ralph Lauren
Cutler and Gross
Centro Style
OXYDO
Solano